Om BAKAOS

BAKAOS / Barbara Kaad Ostenfeld

Jeg er født og opvokset i Farum (Nordsjælland), og i dag slider jeg mine tegneværktøjer i Værløse, hvor jeg har mit Studio og Mini-atelier, som kan besøges efter aftale.

Min tilgang til livet er åbenhed i sjæl og sind og at modtage og videregive universet, der lever i min sjæl, hjerte og fantasi gennem mine billeder.

Jeg blev født som optimist og har altid været en dagdrømmer, hvor min fantasi gentagne gange har ført mig på afveje. Sådan var det, da jeg var barn, og sådan er det tilbage! I dag udtrykkes mine dagdrømme og min livlige fantasi i min kunst. Legesyg, fantasifuld og for det meste farverig.

Jeg er ikke en skoleret kunstner, men jeg blev født med en trang til at udtrykke mig gennem min kreativitet. Jeg har tegnet, siden jeg kunne holde fast i en blyant, og har altid været kreativ gennem mine hænder. Det føles lige så naturligt for mig som at spise - og jeg er ikke i tvivl om meningen med mit liv: At skabe kunst, der kan sprede glæde og smil, og som kan antænde fantasien hos børn og voksne.

Jeg laver ikke skitser (dette er kun sket to gange!) Jeg sidder heller ikke i uger og planlægger hvad jeg skal tegne.

Min kunst kommer direkte fra mit hjerte og sjæl og til materialerne, jeg tegner på. Det er en evig kilde til ideer, væsener og historier, der bare venter på deres skabelse i min kunst.

Kig ind i mit Hand Drawn Universe her på min hjemmeside. Du er velkommen til at købe (de fleste) af mine værker, men hvis du vil komme endnu tættere på mig, foreslår jeg, at du følger min Facebook-side: Kunst af BAKAOS, eller tilmelder mig mit nyhedsbrev.

Du er også velkommen til at besøge mig i mit Studio / Mini-galleri i Værløse, nord for København, Danmark.

FantasyTastic hilsener fra

BAKAOS / Barbara Kaad Ostenfeld

Language
English
Open drop down